Postări populare
-
Ingrediente: * 1 varza * 2 morcovi * 2 fire de ceapa verde * 1 ardei gras * bulion * carne afumata fiarta * veget...
-
ingrediente: * 2 oase de vita cu maduva * 1kg de burta de vita * 1 kg de morcovi * o telina mica * vegeta * 4 oua ...
-
* 2 cutii de ton in suc propriu * 1 cutie de porumb boabe * zeama de lamaie * ulei de masline 20 de ml * piper * mai...
-
* spanac cam 1 kg * macris vreo 2 maini * 2 oua * 1 lingura de faina alba * boia dulce * ulei * slaninuta afumat...
-
* 2 oua * sare * o lingurita de ulei Se bat 2 oua cu un praf de sare. Se incinge o lingurita de ulei in tigaie se toarna ouale ...
-
# biscuiti petit beure 500 gr # 1 budinca de capsuni # 1 budinca de frisca # 1 crema de ciocolata pt prajituri # 2 kiwi # 1 banana # 1 conse...
-
ingrediente: * carne de pui * 1 ceapa * 2-3 morcovi * 2 gogosari * 1 mana de mazare * 1 mana de fasole verde * 4...
-
* carne tocata amestec 300 gr * usturoi 3 catei * ciuperci chompignion 4 bucati mai marisoare * 1 ou * sare ,piper *...
-
* tacamuri de pui * 2 morcovi * 1 patrunjel * 1 ardei kapia rosu * ulei * vegeta * tarhon * leustean * p...
-
* apa 1 l * suc de rosii * paste * vegeta * piper * busuioc Se pune apa la fiert se adauga vegeta . Cand da in cloco...
Totalul afișărilor de pagină
joi, 13 mai 2010
ciorba de spanac,macris si slaninuta afumata
* spanac cam 1 kg
* macris vreo 2 maini
* 2 oua
* 1 lingura de faina alba
* boia dulce
* ulei
* slaninuta afumata
* vegeta,piper
* smantana 200 ml
* 5 catei de usturoi
Se spala spanacul si macrisul in mai multe ape.Se pune pe foc o oala cu 4 litri de apa si se adauga slaninuta taiata si se lasa sa fiarba .
Intre timp se face rantasel :intr o tigaie se pune ulei se adauga o lingura de faina alba,se adauga usturoiul pisat si se caleste un pic.Se stinge focul si se adauga boiaua de ardei.Cand slaninuta e fiarta se adauga zeama calda peste rantasel sa nu faca cocoloase si se adauga in oala.
Se lasa sa dea un clocot si se adauga spanacul si macrisul si se lasa sa fiarba.Se separa 2 oua si albusul se pune in oala,iar galbenusurile se freaca cu smantana,se pune din ciorba calda.Se adauga vegeta si piper si se adauga smantana cu galbenusurile se mai da un clocot si se stinge focul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce buna e draga bravo
RăspundețiȘtergere