Postări populare

Totalul afișărilor de pagină

Powered By Blogger

marți, 11 mai 2010

ciorba de tarhon


* tacamuri de pui
* 2 morcovi
* 1 patrunjel
* 1 ardei kapia rosu
* ulei
* vegeta
* tarhon
* leustean
* piper
* 1 ou
* smantana
* orez 1 mana
* 1 ceapa
Se spala bine tacamurile si se pun la fiert in 5 l de apa,se ia spuma formata.Se curata o ceapa si se toaca marunt,se adauga in oala.Intr o craticiora se pune ulei si se calesc morcovul si patrunjelul razalit si ardeiul tocat marunt.Se adauga in oala cand carnea e pe jumatate fiarta.Se spala orezul si se adauga in oala,se lasa sa fiarba .Cand orezul este fiert se adauga vegeta,piper,tarhonul tocat si leusteanul tocat.Se freaca un galbenus de ou cu smantana ,se adauga ciorba fierbinte,se amesteca si se pune in oala.Se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu