




ingrediente:
* 2 oase de vita cu maduva
* 1kg de burta de vita
* 1 kg de morcovi
* o telina mica
* vegeta
* 4 oua
* piper
* usturoi
* ardei iute
* smantana 1 kg
* ulei
* otet
preparare:
Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune inapoi in oala. Cand burta si carnita sunt aproape fierte se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba.
Intre timp se curata si se piseaza usturoiul,se taie ardeiul iute marunt. Usturoiul pisat se pune in oala si ardeiul iute la fel . Se pune vegeta si piper dupa gust. Se bat 4 galbenusuri cu smantana, albusurile eu le am pus in oala cu ciorba, si se toarna din ciorba peste ele apoi se pun in oala cu ciorba.Se mai adauga otet si se mai da un clocot dupa care se stinge focul.Se serveste cu ardei iute,mujdei de usturoi si smantana.
Deci OMG!!! nu stiam ca ai blog, acuma stiu unde sa vin sa ma inspir :) deci Remus abia asteapta s afac o ciorba de burta adevarata, si cum eu nu prea sunt cu asta, ma bucur nespus ca ai postat reteta, asa ca o sa o fac curand, mersi scumpa :* te pupam!!! Alina
RăspundețiȘtergerenu ai de ce si eu va pup si sper sa ne revedem ca mi e dor de tine fata
RăspundețiȘtergereSi mie mi-e dor de tine tu draga! :*
RăspundețiȘtergerece bunatate de ciorba, n-am mai mancat de ceva timp, chiar imi e pofta!!!
RăspundețiȘtergerepup.
o seara frumoasa!