Postări populare

Totalul afișărilor de pagină

Powered By Blogger

duminică, 20 februarie 2011

Varza calita cu ciuperci si afumatura





Ingrediente: * 1 varza
* 2 morcovi
* 2 fire de ceapa verde
* 1 ardei gras
* bulion
* carne afumata fiarta
* vegeta,piper
* ciuperci 200 gr
* ulei

Preparare:Carnea afumata fiarta se taie bucatele.Ceapa verde se curata si se taie marunt.Intr-o cratita se pune ulei si se pune ceapa la prajit,se adauga morcovii razaliti,ardeiul taiat fasiute si se lasa sa se caleasca impreuna.Apoi se adauga varza si se amesteca.Se mai pune o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit.Cand varza e facuta se adauga carnea bucatele si ciupercile fierte si tocate marunt si se amesteca.Se adauga vegeta si piper si bulion si se amesteca .Se mai lasa vreo 5 minute amestecand in continuu apoi se stinge focul.Se serveste simpla sau cu smantana.

3 comentarii: